CHV SmartFilm getest en beoordeeld

CHV getest: alessyadegre.com

Gehoord over Primine?

Vandaag heb ik het over Primine, een op collageen gebaseerd supplement voor huid, haar en nagels.

Dit is echter een beetje anders dan de gebruikelijke supplementen die we kennen. Zijn eigenaardigheid is om oraal te worden ingenomen, maar plaats het gewoon in de wang voordat u gaat slapen en het zal na 10-30 minuten volledig door het lichaam worden opgenomen.

Het heeft een zeer lichte munt- en citroensmaak en bevat collageen, hyaluronzuur, vitamine C en elastine, allemaal ingrediënten die de huid letterlijk FABULOUS maken!

Collageen is zelfs super belangrijk voor huid, nagels en haar om de elasticiteit te vergroten, voeding en hydratatie te bieden.

Mijn ervaring

Ik kan je zeker garanderen dat het doet wat het belooft, mijn huid sinds ik het een maand geleden begon te gebruiken (een pak gaat 30 dagen mee) is aanzienlijk verbeterd, mijn nagels schilferen minder en ik merk sterker haar.

De periode voorafgaand aan het nemen van de CHV SmartFilm, mijn huid was niet in topvorm, met verschillende onvolkomenheden. Mijn haar was ook een veteraan uit de beroemde periode van de kastanjes, waarin haar op een absurde manier de neiging heeft te breken en uit te vallen. Maar na het nemen van het collageen is alles terug beter dan voorheen.

Trouwens, gezien de periode denk ik dat het ook een mooi kerstcadeau kan zijn.

Review gepubliceerd door www.alessyadegre.com (Italiaans)
Automatische vertalingen zijn mogelijk van toepassing

#chv #tryCHV #collagen #antiaging #antiwrinkle #alessyadegre

https://alessyadegre.com/2021/12/21/primine/

Laat een reactie achter