Meteen naar de inhoud

  CHV Getest: andysparkles.de

  CHV Getest: andysparkles.de

  Ik heb een collageentrend uit Korea getest!

  CHV-testbeoordeling Andy Sparkles

  Ik ben dol op Koreaanse beautytrends! Ze zijn vaak zo innovatief en effectief. Collageen is super trendy omdat deze stof, die van nature in het lichaam wordt aangemaakt, zoveel positieve effecten kan hebben op huid, haar en nagels. Ik heb het ook veel gebruikt! Maar hier is het collageen niet gedronken, maar een kleine gouden folie film (de CHV SmartFilm) wordt voor het slapengaan aan de binnenkant geplaatst. Daar lost het dan langzaam op! De actieve ingrediënten zouden beter door de slijmvliezen van de mond worden opgenomen. Werkt dit?

  Hoe werkt Primine CH.V ?

  In het pakket krijg je individueel verpakte gouden sachets die aanvoelen als folie. Dit is de CHV SmartFilm™! Binnenin zit collageen, hyaluronzuur, elastine en vitamine C. Voor huid, haar en nagels. U vindt de afzonderlijke handelingswijzen in detail op Primine's startpagina.

  Een pakket van 30 dagen is momenteel goedkoper om te hebben, in de aanbieding voor 69.99 euro, met gratis verzending. Wie wil, kan ook eerst een gratis sample bestellen!

  Door de SmartFilm, die via het mondslijmvlies wordt opgenomen, zouden de actieve ingrediënten tot 92x beter worden opgenomen! Het collageen wordt daarbij gewonnen uit een Japanse vis.

  CHV-review getest door Andrea Sparkles

  De collageentrend uit Korea in de test - mijn ervaring!

  Waarom überhaupt collageen? Met het ouder worden maakt het lichaam minder van zijn eigen collageen aan. Maar deze stof is erg belangrijk, het zorgt voor een stevige, rimpelvrije huid-, haar- en nagelgroei. In onze voeding is het soms moeilijk om dit echt in balans te brengen. Daarom zijn collageensupplementen zo hyped!

  SmartFilm zou naar munt en citroen moeten smaken. Dat klinkt in eerste instantie goed, en het is waar - bijna. Want zodra ik de film in mijn mond en aan de binnenkant van mijn wang begint het langzaam te smelten. De smaak is in het begin prima in orde, maar de nasmaak stoort me een beetje. Ik ben daarom begonnen met het toepassen van de film al 30 minuten voor het slapengaan. Dan heb ik genoeg tijd om te wachten tot alles is opgelost, kan ik weer mijn tanden poetsen en de nasmaak iets voorkomen. Dit heeft me anders een beetje gestoord bij het inslapen.

  Maar het effect is te zien! Na vier weken dagelijks gebruik heb ik zeker gezien dat mijn nagels minder broos zijn en ook mijn huid is schoner. Dit kwam zeker ook door de vitamine C. Zelfs de kleine vlekjes die ik soms had waren weg. Daarom blijf ik het nemen.

  Wat zijn jouw ervaringen met collageen en wat vind jij van de collageen trend uit Korea? Zou je het willen testen?

  Recensie gepubliceerd door www.andysparkles.de (Duits)
  Automatische vertalingen zijn mogelijk van toepassing

  #chv #tryCHV #collagen #skincare #antirimpel #andysparkles 

  https://andysparkles.de/2022/01/kollagen-trend-aus-korea.html

  Andy Sparkles test CHV SmartFilm van Primine

  Laat een reactie achter