Meteen naar de inhoud

  CHV getest: beautybybabs.com

  CHV getest: beautybybabs.com

  Getest! CHV SmartFilm 4-in-1 collageen voor huid, haar en nagels

  Van Primine kreeg ik de vraag of hun CHV SmartFilm wilde testen en ik had toevallig al wat positieve reviews van andere bloggers over CHV voorbij zien komen. De CHV bestaat uit maar liefst vier (4) essentiële componenten, namelijk collageen, hyaluronzuur, elastine en vitamine C. Het zijn flinterdunne smeltblaadjes die je in je mond laat oplossen en zo opgenomen worden door de huid. Ideaal voor mij, dan hoeft het niet eerst via mijn maag en darmen. Dus ja, die wilde ik zeker testen!

  Getest! CHV SmartFilm 4-in-1 Collageen voor Huid, Haar en Nagels 11 CHV SmartFilm Getest! CHV SmartFilm 4-in-1 Collageen voor Huid, Haar en Nagels

  Ingrediënten CHV Smartfilm:

  Collageen (Vis)

  • Basis van huid, haar, nagels, gewrichten en botten
  • Verbetert en verstevigt de huid
  • Voorkomt fijne rimpels
  • Geneest broze en verkleurde nagels
  • Stopt haaruitval en verbetert dunner wordend haar
  • Vermindert gewrichtspijn
  • Hyaluronzuur

  Hydrateert de huid
  • Bevordert een stralende en levendige huid (glow)
  • Gezond haar en hydrateert de hoofdhuid
  • Vitamine C

  Collageensynthese
  • Groei en herstel van alle weefsels
  • Gezond haar en hydrateert de hoofdhuid
  • Geneest broze en langzaam groeiende nagels
  • Bevordert het natuurlijke glow van de huid
  Elastine (Vis)
  • Versterkt de weefsels
  • Behoudt en verbetert de elasticiteit van de huid
  • Verhoogt de gezondheid van hoofdhuid en haar

  Gehydrolyseerd zeecollageen uit vis (cruelty-free)

  Veel collageenproducten zijn afkomstig van de huiden en hoeven van varkens en runderen.
  Dit premium collageen is afkomstig van Japanse Tilapia-vissen die een hogere biologische beschikbaarheid en absorptiesnelheid hebben. Ook wordt het gehydrolyseerd zodat je lichaam het beter en sneller kan opnemen. In onderstaande video wordt duidelijk uitgelegd wat die hydrolyse is (vanaf 1:46). Als je de hele video bekijkt, heb je meteen alle informatie die je nodig hebt over CHV.

  Mijn ervaring met CHV SmartFilm

  Ik had al meerdere positieve reviews voorbij zien komen, dus was heel benieuwd hoe deze smeltblaadjes qua smaak en werking zouden bevallen. Ik heb diverse collageen drankjes al geprobeerd maar ik kan mij maar niet over die vieze smaak heen zetten. Vaak vergat ik het ook in te nemen. Dan had ik het water of sapje allang naar binnen geklokt zonder de collageenpoeder. Misschien deed ik dat wel “onbewust- bewust” omdat ik steeds tegen dat vieze smaakje op zag…

  Een CHV Smartfilm is een flinterdun smeltblaadje (zo dun als een blaadje gelatine) die je een half uur voor het slapen gaan in je mond doet, om precies te zijn, aan de binnenkant van je wang. Zo lossen ze vanzelf op. En ze smaken echt lekker! Een frisse citroen- en muntsmaak, helemaal prima! Een beetje de smaak van een milde tandpasta. Binnen 10-30 minuten is het blaadje opgelost en opgenomen door het mondslijmvlies.

  Briljant bedacht, zeker voor mij, omdat ik weet dat mijn darmen veel voedingstoffen slecht opnemen. Nu wordt de collageen, hyaluronzuur, Vitamine C en elastine direct opgenomen door mijn wangen en van daaruit door mijn lichaam getransporteerd.

  Ik kreeg van Primine eerst 2 doosjes (30 smeltblaadjes in een verpakking), dus goed voor 2 maanden. Maar om de een of andere reden sloeg het nog niet helemaal aan. Ik heb vooral op mijn nagels gelet, die willen de laatste jaren maar niet groeien en breken om de haverklap. Het kan, zoals ik al zei, te maken hebben met mijn slecht functionerende darmen maar het kan ook te maken hebben met de sterke pijnstillers die ik al jaren slik.

  Na overleg met mij was Primine zo vriendelijk om mij nog een voorraad toe te zenden om het een maand langer te proberen. Ik kon maar niet geloven dat het niks bij mij zou doen. Ik ben ervan overtuigd dat je binnenuit vaak meer kan bereiken dan met een crème. Ik heb dat vaker verteld in mijn artikelen.

  Hieronder zien jullie twee foto’s hoe mijn nagels er eerst uitzagen…

  Ik heb de smartfilms nu 3 maanden gebruikt en ik merk dat er eindelijk groei in mijn nagels komt. Ze zijn nog niet op die lengte zoals ik ze zou willen hebben maar ze groeien nu wel! ze voelen ook steviger aan en breken minder snel. Het valt mij ook op dat ze minder verkleurd zijn en die lelijke groeven ben ik ook bijna kwijt.

  Natuurlijk zie ik ook dat mijn huid er profijt van heeft. (Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik in die drie maanden ook een tijdje een retinol product heb gebruikt). Mijn huid lijkt wat voller te zijn geworden en daarmee bedoel ik dat mijn rimpels meer “uitgedeukt” lijken. Al met al zijn deze smeltblaadjes met collageen, hyaluronzuur en elastine zeker de moeite waard als je van binnenuit je huid wilt verbeteren! Ik ben fan!

  CHV SmartFilm Geteste

  Review gepubliceerd door www.beautybybabs.com (Nederlands)
  Automatische vertalingen zijn mogelijk van toepassing

  https://beautybybabs.com/getest-chv-smartfilm-4-in-1-collageen-voor-huid-haar-en-nagels/

  #chv #tryCHV #collagen #antiaging #antirimpel #beautybybabs

  Laat een reactie achter