seadbeady review van CHV smartfilm met collageen hyaluronzuur anti aging huid reparatie anti rimpel poeder pil

CHV getest: seadbeady.blogspot.com

Beste tip om een ​​gezonde huid te krijgen - Primine CHV Collageen Smartfilm

Hallo daar..... Vind je een gezonde huid belangrijk? Heb je ooit een collageensupplement geprobeerd?
 
Een gezonde huid vind ik erg belangrijk, zeker nu ik wat ouder word. Oh jee, ik hou er niet eens van om te schrijven over het feit dat ik boven de 50 ben. Hoewel, er zijn een aantal dingen die je gratis krijgt als je die leeftijd hebt bereikt, en dan heb ik het niet over het collageensupplement dat ze me gaven. 😎
 
Ik vertel je de waarheid, en hoe ouder je wordt, hoe meer gratis spullen je krijgt. Mmm, je vraagt ​​je waarschijnlijk af waar ik het in hemelsnaam over heb? Rimpels natuurlijk, en hoe meer je lacht of fronst, hoe meer je krijgt. 😏
 
Misschien ben je op een leeftijd waarop je een gezonde huid niet zo belangrijk vindt. Pas wel op, want als je te hard lacht met mensen die een bepaalde leeftijd hebben bereikt, kan het als een boemerang op je terug komen tollen. 😜
 
Al snel kijk je in de spiegel en zie je je eerste kraaienpootjes. Ik zou niet graag zeggen dat ik het je gezegd heb. Duh, nee, natuurlijk niet, ik zou graag zeggen dat ik het je gezegd heb. 😂
 
Ah, maar er is geen reden tot paniek, want mijn volgende recensie kan het antwoord zijn op al die problemen. Primine stuurde me hun CHV-collageen smartfilm in ruil voor mijn eerlijke mening. 😍
 
Foto door Seadbeady https://www.primine.eu/

Over Primine

In 2012 begon Younghwan Lee Primine nieuwe producten te creëren met sustainable happiness en gezondheid in het achterhoofd.
Bij Primine, streven we ernaar om "value for human happiness" te creëren
Primine is een samenvoeging van de twee woorden PREMIUM en MINE en is gevestigd in Daejeon, Zuid-Korea
 

Wat zit er in het CHV-collageen Smartfilm

Collageen: anti-rimpel en liftend
Meer dan 90% van de dermale laag in onze huid bestaat uit collageen. Collageen is verantwoordelijk voor het behoud van de vorm van de huid en het versterken van het weefsel, waardoor de toename van fijne rimpels wordt voorkomen.
 
Hyaluronzuur: hydraterend en vullend
Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol bij het reguleren van verschillende biologische processen, zoals het vasthouden van water om de huid gehydrateerd en levendig te houden.
Het vermindert rimpels door fijne lijntjes op te vullen en beschermt tegen vrije radicalen, waardoor een gezonde huid wordt bevorderd.
 
Elastine: elasticiteit en duurzaamheid
Elastine is een belangrijk eiwit, zeer elastisch, verantwoordelijk voor de veerkracht van weefsels, helpt ze om na het uitrekken terug te keren naar hun oorspronkelijke vorm en behoudt de elasticiteit van uw huid gedurende uw hele leven. Verlies van huidelasticiteit door degradatie van elastische vezels is een belangrijke factor die bijdraagt ​​aan de veroudering van bindweefsels.
 
Vitamine C: Absorptie & Glow
Vitamine C ondersteunt en stimuleert de collageensynthese en helpt bij de bescherming van antioxidanten tegen UV-schade.
Huidfibroblasten zijn afhankelijk van vitamine C voor de synthese van collageen en voor de regulering van de collageen / elastine-balans in de dermis. Vitamine C is hard nodig voor de groei, ontwikkeling en goed herstel van alle weefsels.
 
Foto door Seadbeady https://www.primine.eu/
Hoe en wanneer CHV-collageen in te nemen? Smartfilm
Ons product is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk mee te nemen. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden geconsumeerd.
Je hebt maar 1 SmartFilm collageen per dag nodig, vlak voordat je gaat slapen.
Bevestig aan de binnenkant van de wang voordat u gaat slapen. Het zal in 10-30 minuten worden geabsorbeerd.
 
Voordelen van het verhogen van collageen
Collageen verbetert het uiterlijk van de huid (elasticiteit, voeding, vocht, rimpels en tekenen van veroudering). Versterkt botten, pezen, tanden, haar en nagels.
Verbetert de beweeglijkheid van de gewrichten en vermindert gewrichtspijn. Bouwt spieren op en helpt bij het herstel van uw lichaam na inspanning.
De aminozuren die in zeecollageen worden aangetroffen, helpen uw lever te beschermen en te herstellen tegen eventuele schade.
 
Foto door Seadbeady https://www.primine.eu/
 
Mijn mening over het CHV-collageen SmartFilm
Het is zo gemakkelijk te gebruiken. Ik herinner me dat ik lang geleden een recensie deed over een poedersupplement. Oh jee, ik haatte het gewoon. Ik heb niet alleen veel gemorst, maar je kunt niet geloven hoe slecht het smaakte. Deze film smaakt geweldig. Een beetje zuur maar niet te veel voor mij, en een vleugje munt. 
 
Ik worstelde eerst een beetje om de film tussen mijn tanden en mijn wang omdat het aan je vingers plakt als je te veel friemelt om het op de juiste plek te krijgen. Mijn advies, blijf met je handen af ​​als je het in je mond stopt. 
 
Ik heb de gebruikt smart film nu een maand en na ongeveer 2 weken merkte ik dat mijn nagels niet zo vaak braken als gewoonlijk. Zie je het verschil op onderstaande foto? Op de foto links zie je 2 afgebroken nagels, en de andere redelijk kort. De foto rechts is na een maand. Ze werden niet alleen langer, maar slechts Ă©Ă©n gebroken nagel, en dat kwam doordat hij in een la vast kwam te zitten. 
 
Foto door Seadbeady https://www.primine.eu/
 
Een ander positief effect dat ik opmerkte, was minder haaruitval na het douchen. Ik kan dat niet echt bewijzen met foto's, maar ik heb nog een foto voor je die me ook verraste. Ik heb voor de behandeling en na de behandeling foto's gemaakt van mijn voorhoofd en hieronder het resultaat. De bovenste is ervoor en de onderste is na een maand van het nemen van het collageensupplement. 
 
Foto door Seadbeady https://www.primine.eu/
 
Het is niet zo moeilijk om de rimpels op de foto hierboven op te merken, maar de vraag is, kun je ze terug vinden op de foto onderaan? Ik zweer dat ik de resultaten niet heb gephotoshopt. Het enige nadeel is misschien dat er een prijs moet worden betaald, maar het is beter dan je geld weg te geven aan behandelingen die geen echt resultaat geven.
 
Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt.....Tot de volgende keer.....Een fijne dag verder 
Renata (Zeebeady)
 
Genoten van dit bericht? Mis nooit meer toekomstige berichten en ontvang de volgende blogberichten in uw E-mailinbox  
Volg me op Instagram
Volg me op bloglovin om berichten op te slaan, collecties te maken en andere blogs in Ă©Ă©n te volgen  
Sluit me aan bij mijn Facebook-groep om meer betrokken te raken, als je in mijn volgende cadeaugids wilt staan, of gewoon contact wilt houden 
Volgende keer op mijn blog?? Wil je dat ik je product review?? Stuur me gewoon een bericht.

Review gepubliceerd door www.seadbeady.blogspot.com (Engels)
Automatische vertalingen zijn mogelijk van toepassing

https://seadbeady.blogspot.com/2021/12/best-tip-to-get-healthy-skin-primine.html

#chv #tryCHV #collagen #antiaging #antiwrinkle #seadbeady

Laat een reactie achter