Meteen naar de inhoud

  CHV getest: trippando.com

  CHV getest: trippando.com

  PRIMINE: COLLAGEEN EN HYALURONZUUR VAN BINNENIN GENTEGREERD

  Het komt uit Zuid-Korea, in Europa is het gevestigd in Antwerpen, België. Het is CHV SMARTFILM by Primine, een collageen- en hyaluronzuursupplement dat van binnenuit werkt.

  Iets meer dan een maand geleden werd ik uitgenodigd om dit product 'op mijn huid' te proberen en ik accepteerde het met veel plezier, nieuwsgierigheid en het enthousiasme zonder dat ik niet goed kan leven.

  Primine: Collageen en hyaluronzuur supplement

  CHV SMARTFILM Primine is een collageen- en hyaluronzuursupplement met meerdere voordelen:

  • op de huid, waardoor deze gezonder en elastischer, helderder, meer gehydrateerd en met minder rimpels wordt;
  • op het haar, dat voller wordt;
  • op spieren en kraakbeengewrichten, die worden versterkt;
  • op de nagels, die sterker worden.

  Hoe het werkt

  De bijzonderheid van CHV SMARTFILM Primine in vergelijking met andere soorten collageen- en hyaluronzuursupplementen ligt het in de manier waarop het wordt ingenomen en bijgevolg hoe het werkt.

  Primine is een lijm die vlak voor het slapengaan aan de binnenkant van de wang wordt aangebracht. Absorptie vindt 's nachts plaats en is 92 keer groter dan wanneer dezelfde hoeveelheden collageen en hyaluronzuur rechtstreeks op de huid worden aangebracht.

  CHV Absorptie collageen en hyaluronzuur

  Primine: wat het bevat. Niet alleen collageen en hyaluronzuur

  Je weet dat ik een chemicus ben en ik ben altijd heel voorzichtig met wat ik neem.

  CHV SMARTFILM Primine heeft collageen en hyaluronzuur als hoofdbestanddelen. Het wordt aangevuld met elastine en vitamine C. Deze vier stoffen, die afzonderlijk belangrijk zijn voor de verzorging van de huid en het bindweefsel, tellen bij elkaar op. Met uitstekende resultaten.

  Mijn ervaring met Primine

  Ik begon mijn ervaring met CHV SMARTFILM Primine met grote nieuwsgierigheid en eindigde het met zoveel enthousiasme dat ik al een nieuw pakket heb besteld.

  De smaak van munt en citroen is bijzonder aangenaam, zowel 's avonds bij het aanbrengen van de film en bij het ontwaken: het laat een geweldige adem achter!

  Op mijn gezicht zijn de effecten meer stevigheid en elasticiteit. Ik heb geen specifieke rimpels, maar het lijkt mij dat zelfs die paar zijn opgevuld.

  Misschien is het toeval, maar sommige mensen die me zonder make-up hebben gezien (we dragen het bijna altijd!) hebben me verteld dat mijn gezicht meer ontspannen was, alsof het verzacht was.

  Wat betreft het spier- en kraakbeengedeelte moet ik zeggen dat ik altijd zonder problemen langere afstanden loop. Er zou een skitest voor nodig zijn, misschien met een val zoals ik twee jaar geleden had... maar dat kun je beter niet meemaken!

  Ik raad CHV aan SMARTFILM Primine. Geef het een kans, het zal je niet teleurstellen!

  Recensie gepubliceerd door www.trippando.it (Italiaans)
  Automatische vertalingen zijn mogelijk van toepassing

  #chv #tryCHV #collagen #skincare #antirimpel #trippando

  https://www.trippando.it/primine-collagene-e-acido-ialuronico-integrati-da-dentro/

  CHV geteste recensie en ervaring

   

  Laat een reactie achter