CHV Getest : enjoyyourownbeauty.nl

CHV Getest : enjoyyourownbeauty.nl

Een tijdje geleden plaatste ik een artikel over CHV Smartfilm. Het is een klein en dun blad dat vol zit met supplementen. Door het gebruik van dit schoonheidssupplement wordt de huid steviger en worden rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar. Ik heb dit product nu een maand kunnen testen, dus ik kan nu een eerlijke review schrijven. Tijd om deze met jullie te delen. Hou je van lezen?

psst. Volg je mij al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

In de vorige blogpost schreef ik al dat met CHV Smartfilm is heel gemakkelijk en eenvoudig. voor het slapengaan neem ik een film uit de verpakking en verwijder de zak. Daarna plak ik het blad voorzichtig aan de binnenkant van mijn wang. Het supplement wordt binnen 10 tot 30 minuten opgenomen en de smaak is ook erg lekker. Het heeft een lichte munt- en citroensmaak, heerlijk fris.

CHV SmartFilm

Als je de blogpost nog niet hebt gelezen, klik dan op de onderstaande link.

Mijn ervaring met CHV Smartfilm
Na een maand kan ik eerlijk zeggen dat mijn huid wat elastischer aanvoelt, wat egaler lijkt en dat ik merk dat mijn huid wat meer glow heeft. In het begin had ik een aantal onzuiverheden op mijn voorhoofd, maar dit is nu wat minder geworden.

Ik ben eigenlijk van mening dat je een supplement pas echt kunt beoordelen als je het 2 tot 3 maanden gebruikt, maar ondanks dat lijkt het alsof dit beautysupplement met collageen na een maand al een beetje verbeterd is, hoera!

Ondanks dat ik niets anders heb gedaan aan mijn huidverzorgingsroutine valt het mij op dat mijn nagels sneller groeien en wat steviger aanvoelen, mijn haar heeft ook wat meer glans gekregen. Kortom: ik ben oprecht tevreden over CHV Smartfilm en ik merk zeker verschil!

Review gepubliceerd door www.enjoyyourownbeauty.nl
Automatische vertalingen zijn mogelijk van toepassing

#chv #tryCHV #collagen #antiaging #antiwrinkle #enjoyyourownbeauty #fabiennekrol #CHVsmartfilm

https://enjoyyourownbeauty.nl/update-chv-smartfilm-mijn-ervaring/ 

laat een reactie achter