GRATIS LEVERING BINNEN 4 DAGEN - 100% GEGARANDEERD RESULTAAT OF TERUGBETALING

CHV getest: annagesgracefully.com

kritisch

Toen ik werd benaderd door het bedrijf Primine, gaven ze aan dat ze op zoek waren naar kritische testers voor hun product dat binnenkort op de Nederlandse markt gelanceerd zou worden. Ik was nieuwsgierig en toen bleek dat er geen haken en ogen waren (ik doe nooit meer samenwerkingen, eigenlijk omdat ik het "gedoe" rondom zo'n artikel niet de moeite waard vind). Hoe dan ook, ik kreeg een mooie doos en kon aan de slag.

Verschil

Het grote verschil met andere collageenleveranciers is dat dit geen poeder- of tabletvorm is, maar een "gelatineblad" dat je een half uur voor het slapengaan aan de binnenkant van je wang "plakt". Hoe simpel wil je het hebben? Handig om in te nemen, het duurt een paar dagen om de beste plek te vinden en ik vond het ook even wennen aan de smaak (citroen / munt alsof je een klodder tandpasta in je mond hebt).

Absorptie

De huid lost snel op, ze geven een half uur aan, maar ik merk echt dat het na ongeveer 20 minuten helemaal verdwenen is. Je went snel aan de smaak en je hoeft er gewoon niet bij te zitten. Dat is maar een paar dagen om te proberen (je bent geneigd om altijd met je tong te voelen waar hij is, of hij nog goed is, of hij al aan het oplossen is haha ​​beetje als je vroeger veranderde en met je tong in die open holte bleef gaan ).

resultaten

In de mailwisseling werd aangegeven dat ik na 2 weken het eerste resultaat zou zien, ja, ik zei ja, weet je dat ik 50 ben en misschien duurt het allemaal wat langer? Nee, ze zeiden: geloof ons nu. Natuurlijk niet, ik blog nu al 7 jaar en de beweringen van bedrijven over hun product moeten echt met een korreltje zout worden genomen, nietwaar?

Na ongeveer 10 dagen zie en merk ik wel verschil, mijn jukbeenderen lijken "strakker" en de huid onder mijn nek ziet er ook soepel en stevig uit, hmmm zou het echt? Na 30 dagen zit het product er nu op, ik denk echt dat mijn huid aanzienlijk steviger is. De neuslipplooi die ik in december met filler had gevuld, ziet er nog mooier en gladder uit. Ik heb niet veel rimpels, dus ik zie niet veel verschil, maar de huid voelt gewoon aan alsof hij strakker is. Ik vind het een heel goed resultaat.

Kopen?

Het is een forse prijs, het product wordt verzonden vanuit België dus er zijn geen douanekosten of iets waar je je zorgen over hoeft te maken. Een pakket levert je een maand product op en kost € 89 .. Zeker het proberen waard als je een product wilt dat doet wat het belooft en ook wat je met crèmes nooit kunt bereiken.

Op hun site staat uitgebreide informatie - Klik hier - https://www.primine.eu/ en ook een goede video waarin het product wordt uitgelegd.

Ik denk dat het wordt aanbevolen. Zelf zou ik na 1 maand de volgende strip om de dag innemen zodat je het resultaat behoudt en je nog twee keer zo lang kunt doen met je tweede pack. Leuke ontdekking, prijzig maar wat mij betreft het geld waard.

Annette

* Ik heb dit product ter beoordeling ontvangen *

Review gepubliceerd door www.annagesgracefully.com (Nederlands)
Automatische vertalingen zijn mogelijk van toepassing

#chv #tryCHV #collageen #antiaging #antiwrinkle #annagesgracefully

https://annagesgracefully.com/2021/04/23/chv/

laat een reactie achter