GRATIS LEVERING BINNEN 4 DAGEN - 100% GEGARANDEERD RESULTAAT OF TERUGBETALING

CHV Getest: Beautyloves.be

Vandaag (ha!) Serveer ik een portie van K-beauty van een heel andere aard. Ik was enorm geïntrigeerd door dit product en wilde het daarom graag testen. In tegenstelling tot de conventionele huidverzorging die u op de huid aanbrengt, is het CH.V Collageen SmartFilm gaat voor een orale toepassing - op zichzelf is het een voedingssupplement.
Nu ben ik geen held in het nemen van voedingssupplementen - die tabletten zijn meestal erg groot en dat maakt slikken tot een ware beproeving voor mij. Maar deze collageen SmartFilm supplementen zijn letterlijk kleine plakjes - ze zien er een beetje uit als een gelatineblad - die wegsmelten in je mond. Wat een gemak!


Al is mijn gemak vooral een leuke bijwerking: de SmartFilm is in deze vorm ontwikkeld omdat het de opname van het collageen aanzienlijk verhoogt. Op de klassieke manier wordt een huidverzorgingsproduct met collageen op de huid gesmeerd, maar de epidermis verhindert maximale opname. De SmartFilm smelt weg aan de binnenkant van de wang en daar wordt het collageen tot 92 keer beter opgenomen dan aan de buitenkant.

 
Concreet ontvang je een doos met 30 individuele sachets, zodat het product vers blijft en je ook nog eens goed kunt doseren. Het idee is dat je een SmartFilm aan de binnenkant van je wang elke avond als je gaat slapen en laat het dan wegsmelten. Het smaakt citroenachtig, met een vleugje munt en smelt binnen een half uur weg. Persoonlijk hou ik niet van een smaak in mijn mond na het tandenpoetsen, dus ik - de rebel - gebruik de SmartFilm 's avonds maar' s morgens vroeg. Het kost wat oefening om niet op de kauwgom te kauwen SmartFilm, maar als je het een beetje tussen je wang en tandvlees stopt, werkt het prima.

 
Wat zit daar precies in SmartFilm? Allereerst collageen - een lichaamseiwit dat onder andere zorgt voor een stevige en elastische huid. Helaas neemt de productie van collageen in ons lichaam in de loop van de jaren af, wat resulteert in een slappe huid, zachter huidweefsel en rimpels, dus het stimuleren van dit kan geen pijn doen. Het CH.V Collageen SmartFilm werkt met gehydrolyseerd zeecollageen, dat is afgebroken tot zulke kleine moleculen, waardoor het beter door het lichaam wordt opgenomen. Op dezelfde manier bevat het elastine - een ander eiwit dat ervoor zorgt dat de huid na het strekken terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Vitamine C ondersteunt de collageensynthese en helpt de huidbarrière weer op te bouwen als anti-oxidant. Ten slotte ben ik ook blij met de toevoeging van hyaluronzuur - voor de nodige hydratatie en voller van de huid.

 
Huidverzorging en zeker voedingssupplementen werken het beste als u consequent bent in hun toepassing. Het duurt ook altijd even voordat je effectieve resultaten ziet - ik test huidverzorging gedurende minimaal een maand en voedingssupplementen hebben meestal een testronde van één tot drie maanden nodig. Zelf ben ik net geen maand weg met deze CH.V. Collageen SmartFilm. Eerst en vooral is het gebruiksgemak een groot pluspunt voor mij, en dan heb ik het niet alleen over de dunne film, maar ook over het feit dat je voor een weekendje weg gewoon twee extra sachets in je tas gooit, die nauwelijks in beslag nemen ruimte. Dat ze erin slagen huidverzorging om te zetten in een dunne film vind ik ook erg gaaf. Na jaren bloggen werd ik weer verrast met een noviteit en werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld!


Ik zie geen extreme of drastische veranderingen op mijn huid: ik ben natuurlijk al een fervent huidverzorgingsgebruiker en voed mijn huid al jaren met extra liefde. Ik ben nu echter eind 30 en word nog steeds veel jonger geschat, dus als een product daaraan bijdraagt ​​en mijn huid daar goed op reageert, is dat zeker een goed teken.

 

Review gepubliceerd door www.beautyloves.be (Nederlands)
Automatische vertalingen zijn mogelijk van toepassing

https://www.beautyloves.be/2021/03/chv-collagen-smartfilm.html

#chv #tryCHV #collageen #antiaging #antiwrinkle #beautylovesbe

 

laat een reactie achter