GRATIS LEVERING BINNEN 4 DAGEN - 100% GEGARANDEERD RESULTAAT OF TERUGBETALING

CHV Getest : beautyopinie.nl

Collageendranken en -supplementen zijn de laatste jaren immens populair geworden. Is dit het geheim van een jonge, stralende huid? Ik heb het op de proef gesteld en heb CH.V . gebruikt SmartFilm voor de afgelopen periode. In deze blogpost lees je er meer over en vertel ik je over collageen en huidveroudering.

Collageen en huidveroudering, wat is dat precies?

Collageen is een natuurlijke stof die belangrijk is voor je gezondheid. Het is vooral bekend om zijn effecten op de huid, omdat het je huid elastisch, strak en stralend houdt. Maar het is ook belangrijk voor je spieren, botten en kraakbeen. Het is dus een belangrijk materiaal. Alleen, hoe ouder je wordt, hoe minder collageen je lichaam van nature aanmaakt. Dus je raadt het al; de afname van collageen is het begin van het verouderingsproces.

Het is niet voor niets dat het verhogen van dit collageen zo populair is. En hoe logisch klinkt het om dit van binnenuit te doen? Dit doe je door simpelweg gezond te eten. Vis, kip, ei, bessen, bouillon en cashewnoten bevatten bijvoorbeeld veel collageen. Maar laten we eerlijk zijn, we weten allemaal dat het soms moeilijk is om voldoende vitamines binnen te krijgen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat collageendranken en supplementen de laatste jaren zo populair zijn geworden.

 

Heeft het zin om collageen te nemen?

Die vraag stelde ik mezelf voordat ik me verdiepte in het nemen van collageen. Ik ben nogal nuchter en vaak sceptisch over dit soort 'trendgevoelige' beautyoplossingen. Toch heb ik door de jaren heen ook genoeg goede verhalen gehoord die mij nieuwsgierig maakten. Dus toen CH.V me vroeg of ik het zelf wilde proberen, was ik meteen verkocht.

effecten collageen

CH.V SmartFilm beoordelen

CH.V is een merk dat collageensupplementen verkoopt, maar dan net even anders. Het zijn collageenfilms, die ik het beste kan omschrijven als dunne lakens die je aan de binnenkant van je want vastmaakt, net voordat je gaat slapen. Het idee hierachter is dat de opname in je mondslijmvlies (de binnenwang) veel hoger is.

Dat lijkt me heel logisch. Toen ik een paar jaar geleden een vitamine D-tekort had, schreef mijn arts ook supplementen voor die ik op die manier moest innemen, omdat hij dacht dat het beter was. Naast collageen bevatten de slimme films vitamine C, hyaluronzuur en elastine. Geen grapje, dit product bevat in principe alleen vitamines die van nature al in je lichaam voorkomen.
collageen slikken
CH.V collageen
De CH.V SmartFilm kost € 79.99. Dit pakket bevat 30 dunne zakjes die je een maand kunt gebruiken

Toen ik de slimme films voor het eerst zag, dacht ik aan nicotinepleisters, snap je wat ik bedoel haha? Het leek me onaangenaam, maar dat was het allesbehalve. De slimme films smaken naar een combinatie van citroen en munt. Heerlijk vers! Zo'n vel plak je aan de binnenkant van je wang, net achter je kiezen, en dan smelt het langzaam weg. Zoals je tanden poetsen.

Ik vind de CH.V SmartFilms erg fijn in gebruik en zeker een aanrader als je extra collageen wilt slikken. In tegenstelling tot alle soorten pillen, bevat het geen vulstoffen of andere toevoegingen. Het zijn pure vitamines die snel door je lichaam worden opgenomen. Daarnaast zijn veel collageensupplementen afkomstig van de huiden/hoeven van varkens en runderen, die vaak van mindere kwaliteit zijn. CH.V gebruikt collageen afkomstig van Japanse Tilapia-vissen (dierproefvrij) en is goedgekeurd als supplement in Europa.
heeft het zin om collageen te slikken

Ik kan me voorstellen dat je nu erg benieuwd bent naar het effect. Ik heb het gevoel dat mijn huid een stuk elastischer en voller is, maar dat kan ik helaas niet onderbouwen met foto's. Het is puur een gevoel, ik vraag me af of iemand anders het ziet. Nu heb ik natuurlijk (dank je mama!) weinig rimpels, dat zou de reden kunnen zijn. Bovendien merkte ik vorige week ineens dat mijn nagels veel minder snel breken en sterker zijn. Of het echt zin heeft om collageen in te nemen, is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Maar collageen is belangrijk voor je algehele gezondheid, niet alleen je huid en af ​​en toe een extra dosis kan volgens mij zeker geen kwaad.

Review gepubliceerd door www.beautyopie.nl/
Automatische vertalingen zijn mogelijk van toepassing

#chv #tryCHV #collagen #antiaging #antiwrinkle #beautyopie

https://beautyopinie.nl/ch-v-smartfilm-review/

laat een reactie achter